Belépés
bakonyi halgombócleves
... só
4 evők. finomliszt


A halcsontot felengedjük bő vízzel és háromnegyed óráig takarékon főzzük, közben sval ízesítjük.
A hagymt, a gombt, a paradicsomot és a paprikkat felszeleteljük. Először a hagymt üvegesre pároljuk, majd hozzá adagoljuk a gombt, paprikt, paradicsomot, kis szünetekkel és ebben a sorrendben. A tejfölt összedolgozzuk a liszttel és egy k...
2011-06-03 08:58:10
1 
Címkék: halcsontot felengedjük, paprikkat felszeleteljük, hagymt üvegesre, tejfölt összedolgozzuk, összedolgozzuk, halgombócleves, felszeleteljük, paradicsomot, háromnegyed, felengedjük, szünetekkel, sorrendben, halcsontot, finomliszt, ízesítjük, adagoljuk, paprikkat, takarékon, liszttel, pároljuk, üvegesre, bakonyi, először, tejfölt, paprikt, vízzel, közben, hagymt, főzzük, hozzá, gombt, ebben, óráig,
© 2013 TVN.HU Kft.